Velkommen

Om os

Danishhifi er den nye spiller inden for premium A/V. Både til privaten og til virksomheden.

Vores brede sortiment, og store produktviden, fører dit næste A/V køb hele vejen.


Vores medarbejdere, kan hjælpe dig - hvad enten du overvejer et nyt TV, en bærbar højttaler, en hovedrenovation af hele din opsætning i hjemmet.

Ingen opgave er for stor eller for lille.

Martin og Henrik.jpeg

Danishhifi er et udsping af Munk Radio Sorø.

Efter endt samarbejde med et unavngivet dansk A/V brand - følte vi at vi ikke var færdige med den branche vi har brændt for i så mange år.

Derfor besluttede vi at gå ud i markedet og finde klassens bedste leverandører inde for deres nicher. Dette har resulteret i nogle rigtig spændende brands som vi løbende vil præsentere.

 

Vi har i en længere årrække specialiseret os i at skræddersy løsninger, der passer i et hvert hjem. Vi mestrer smarthome, IHC, styring af ovenlysvinduer, gardinstyring, pejsestyring og meget mere. Dette gør at vi klarer alt lige fra mindre monteringer, af eksempelvis Audio- eller Tv-produkter, til de helt store monteringer.

 

Tag os eksempelvis med i forbindelse med nybyggeriet, og lad os komme med råd og vejledning, så du ikke kommer i en situation, hvor du står og mangler et kabel i væggen, et antenneudtag, et trækrør, eller noget helt andet, når huset står færdigt.

 

Vi har også samarbejde med forskellige elektrikere, så skulle du alligevel have glemt et kabel i væggen, kan vi arrangere at et sådant bliver fræset ind.

Sådan er det hos Danishhifi.