Velkommen

Bang & Olufsen Sorø er en rendyrket Bang & Olufsen-butik indrettet i hyggelige lokaler, i hjertet af Sorø. Butikken er indrettet som showroom, så man har mulighed for at opleve, se og lytte til alle de mange Bang & Olufsen-produkter.

 

Alle medarbejdere i butikken er uddannet til at guide dig, så du får lige præcis de Bang & Olufsen-produkter, som passer til dig og dit hjem. Vi kan skræddersy en løsning der passer præcis til dine behov.

 

Ud over butikken har vi eget værksted, der tager sig af reparationer af alt fra telefoner til tv.

 

Overraskende anderledes, enkelt og smukt. Sådan er det hos Bang & Olufsen Sorø.

TOP 50 in the world.

Bang & Olufsen Sorø har de seneste år ligget top 50 i verden, i blandt de bedst sælgende Bang & Olufsen butikker, og der er ingen undtagelse i 2016/2017.

top50redi.jpg

Om os

Bang & Olufsen Sorø er en specialforretning ejet af Munks Radio I/S ved Martin Holst og Jens Andersen.

Vi er på nuværende tidspunkt 7 mand tilknyttet butikken, som hver har vores kompetenceområder. Det betyder at vi kan håndtere langt de fleste opgaver i butikken – og skulle vi undtagelsesvist ikke kunne klare opgaven alene, henter vi hjælp hos en af vores mange samarbejdspartnere.

 

Vi har i en længere årrække specialiseret os i at skræddersy løsninger, der passer i et hvert hjem. Vi mestrer masterlink gateway, IHC, styring af ovenlysvinduer, gardinstyring, pejsestyring og meget mere. Dette gør at vi klarer alt lige fra mindre monteringer, af eksempelvis Audio- eller Tv-produkter, til de helt store monteringer.

 

Tag os eksempelvis med i forbindelse med nybyggeriet, og lad os komme med råd og vejledning, så du ikke kommer i en situation, hvor du står og mangler et kabel i væggen, et antenneudtag, et trækrør, eller noget helt andet, når huset står færdigt.

 

Vi har også samarbejde med forskellige elektrikere, så skulle du alligevel have glemt et kabel i væggen, kan vi arrangere at et sådant bliver fræset ind.