Velkommen

Bang & Olufsen Sorø er en rendyrket Bang & Olufsen-butik indrettet i hyggelige lokaler, i hjertet af Sorø. Butikken er indrettet som showroom, så man har mulighed for at opleve, se og lytte til alle de mange Bang & Olufsen-produkter.

 

Alle medarbejdere i butikken er uddannet til at guide dig, så du får lige præcis de Bang & Olufsen-produkter, som passer til dig og dit hjem. Vi kan skræddersy en løsning der passer præcis til dine behov.


Overraskende anderledes, enkelt og smukt. Sådan er det hos Bang & Olufsen Sorø.

TOP 50 in the world.

Bang & Olufsen Sorø har de seneste år ligget top 50 i verden, i blandt de bedst sælgende Bang & Olufsen butikker i de sidste mange år. Dette sætter vi en stor ære i at blive ved med at være, og vi har selvfølgelig vores forskellige "æresbeviser" fremme i butikken. Herunder ses 16/17, men vi har hver år frem til i dag.

top50redi.jpg

Om os

Bang & Olufsen Sorø er en specialforretning ejet af Martin Holst, der sammen med sine medarbejdere driver butikken.

Vi er på nuværende tidspunkt 5 mand tilknyttet butikken, som hver har vores kompetenceområder. Det betyder at vi kan håndtere langt de fleste opgaver i butikken – og skulle vi undtagelsesvist ikke kunne klare opgaven alene, henter vi hjælp hos en af vores mange samarbejdspartnere.

 

Vi har i en længere årrække specialiseret os i at skræddersy løsninger, der passer i et hvert hjem. Vi mestrer masterlink gateway, IHC, styring af ovenlysvinduer, gardinstyring, pejsestyring og meget mere. Dette gør at vi klarer alt lige fra mindre monteringer, af eksempelvis Audio- eller Tv-produkter, til de helt store monteringer.

 

Tag os eksempelvis med i forbindelse med nybyggeriet, og lad os komme med råd og vejledning, så du ikke kommer i en situation, hvor du står og mangler et kabel i væggen, et antenneudtag, et trækrør, eller noget helt andet, når huset står færdigt.

 

Vi har også samarbejde med forskellige elektrikere, så skulle du alligevel have glemt et kabel i væggen, kan vi arrangere at et sådant bliver fræset ind.