Beoplay M5

BeoPlay M5 er en kraftfuld trådløs højttaler med omnidirektionel True360 lyd, en smukt forarbejdet aluminiumstop og et udskifteligt cover med stof fra Kvadrat, der passer ind i enhver indretning.

DKK 4.269 
Farver:

Ring til os

Highlights Tekniske specifikationer

MØD BEOPLAY M5

Med Multiroom-funktionalitet og Chromecast Built-In (tidligere kaldet Google Cast), kan M5 både forbindes med BeoPlay A6 og BeoPlay A9 samt andre Bang & Olufsen produkter som BeoSound 35, BeoSound 1, BeoSound 2 og tv’er fra vores nye produktportefølje. Der er ligeledes mulighed for at tilslutte tredjepartshøjttalere, der er kompatible med Chromecast Built-In.

DESIGNET TIL AT PASSE IND OVERALT

M5 er designet til at stå i flere eksemplarer rundt omkring i hjemmet. Stil den, hvor du vil. Så passer den ind eller skiller sig ud – det bestemmer du. Coveret på M5 er lavet af et særligt uldtekstil skabt af den anerkendte danske tekstilvirksomhed Kvadrat. Det er let at skifte til et cover i en anden farve, så M5 altid passer perfekt ind i din indretning.

SPÆNDENDE FUNKTIONER

Vi er stolte over at kunne præsentere BeoPlay M5 som det nyeste medlem af B&O PLAY familien. BeoPlay M5 er meget mere end bare en almindelig tovejs-stereohøjttaler. Den er nærmest et lille kraftværk af en femvejshøjttaler, der giver en fyldig stereolignende oplevelse, uanset hvor man er placeret.

B&O PLAY er stolt over at kunne introducere en BeoPlay A6 med et hav af spændende funktioner, der giver dig helt nye muligheder for streaming af din yndlingsmusik:

  • Lækre udskiftelige covers – så højttaleren passer til din stil
  • En kraftfuld True360 lydoplevelse, der fylder dit hjem med stor lyd og passer perfekt ind i din indretning.
  • BeoLink Multiroom 
  • Chromecast Built-In, Bluetooth, DLNA og AirPlay for streaming
  • Spotify Connect, Deezer og TuneIn som integrerede musik kilder
  • BeoMusic App med integreret Deezer, Multiroom, forbedret brugergrænseplade m.m. for nem adgang til din musik
  • Brug højttaleren alene, eller tilføj flere – du bestemmer.

360 GRADER LYDDESIGN

ÆGTE TRÅDLØS BANG & OLUFSEN SIGNATURE SOUND

M5 har True360-lyd, så du får lige god lyd 360 grader rundt om højttaleren, uanset hvor du befinder dig. Tre diskanter, der er placeret hele vejen rundt om højttaleren, en mellemtoneenhed foran og en kraftfuld bas, der fyrer sin energi nedad mod den specialdesignede port i bunden, sørger for ensartet spredning af den velafbalancerede Bang & Olufsen Signature Sound.

KUN DET BEDSTE…

SMUKT FORARBEJDET ALUMINIUMSTOP MED INTEGRERET BETJENING

Højttalerens aluminiumstop er blevet perleblæst og anodiseret, så den har fået et eksklusivt, mat udtryk. Lydstyrke og tilslutning styres fra toppen, som reagerer med en dæmpet bevægelse ved berøring af den lækre, bløde overflade.

Få finanseret dit køb

Få finansiering i 10, 20, 30 eller 40 mdr. helt uden renter og gebyrer.

Udfyld din låneansøgning og godkend med NemID, for sikker og hurtig registrering.