Beoplay E8 (3 generation)

Beoplay E8 3 gen er en opgradering af bestselleren Beoplay E8.

DKK 2.650 
Farver:

Ring til os

Highlights Tekniske specifikationer

3. GENERATION AF BESTSELLEREN BEOPLAY E8

Beoplay E8 (3. generation) er helt trådløse øretelefoner, der tilbyder en problemfri oplevelse uden kabler. De er pakket til randen med teknologi og kombinerer Bang & Olufsen Signature Sound med op til 35 timers afspilning.

Med Beoplay E8 (3. generation) er hver komponent omhyggeligt udvalgt til at rumme smarte og brugervenlige teknologier som det Qi-certificerede trådløse ladeetui og Bluetooth 5.1-tilslutning. Lydprofilen er optimeret af anerkendte akustikingeniører fra Bang & Olufsen for at give en suveræn lydoplevelse.

E8 (3. generation) er designet til at sidde behageligt i ørerne og levere Bang & Olufsen Signature Sound. Øretelefonerne er såvel kompakte som kraftfulde og tilbyder den bedste lyd i klassen sammen med markedsførende funktioner i et smukt design. Den intuitive touch-brugerflade giver dig fuld kontrol over musik, opkald og stemmekommandoer.

Beoplay E8 (3. generation) leveres med et Qi-certificeret ladeetui, der er smukt designet i ægte læder med indlæg i aluminium, så du kan oplade dem med stil, når du er på farten. Med op til 35 timers* afspilning kan du nemt bruge Beoplay E8 (3. generation) hele dagen. Og med Transparency Mode kan du stille skarpt på dine omgivelser med en enkelt hurtig håndbevægelse – vælg mellem fire niveauer af lydgennemstrømning fra dine omgivelser i Bang & Olufsen App.

* Op til 7 timers afspilning og mulighed for fire ekstra opladninger via ladeetuiet

Få finanseret dit køb

Få finansiering i 10, 20, 30 eller 40 mdr. helt uden renter og gebyrer.

Udfyld din låneansøgning og godkend med NemID, for sikker og hurtig registrering.