Beolit 17

Samme udseende - ny oplevelse.

DKK 3.695 
Farver:

Ring til os

Highlights Tekniske specifikationer

MØD BEOLIT 17

Beolit 17 er en kompakt, enkel og bærbar Bluetooth-højttaler med power, stor lyd og stil. Det eneste musiksystem, du får brug for i dit hjem. Beolit 17 er designet af Cecillie Manz, og fremstillet af eksklusive materialer som anodiseret aluminium og kernelæder.

VIGTIGE FUNKTIONER

Beolit 17 er udstyret med en række funktioner, der sikrer dig det bedste af det bedste. Nedenfor kan du læse mere om hver enkelt punkt.

  • Bang & Olufsen Signature Sound med True360-lydteknologi
  • Intelligente funktioner via Beoplay App
  • Holdbare førsteklasses materialer
  • Genopladeligt batteri med op til 24 timers afspilning
  • Hurtig og intelligent opladning med den medfølgende USB-C-lader

IMPONERENDE TRUE360 LYD

Beolit 17 er udstyret med vores omnidirektionelle True360-lyd, så alle oplever god lyd, uanset hvor de befinder sig i forhold til højttaleren. Det nye reviderede design har afskaffet det gamle kabelrum, så der er blevet plads til at gøre lyden endnu bedre, da der er blevet åbnet op hele vejen rundt på højttaleren. Og med en maks. effekt på 240 watt er højttaleren så kraftfuld, at den kan fylde selv store rum med lyd. Bang & Olufsen Signature Sound sikrer, at du hører musikken, som kunstneren havde tænkt sig den – autentisk, ren og med en passion, der afslører alle de smukke detaljer. Du har mulighed for at styre musikken ved hjælp af knapperne på anlægget eller direkte fra din enhed (telefon, tablet, mp3 afspiller).

BEOPLAY APP

Beolit 17 er ligeledes blevet udstyret med en Connect-Knap, der aktiverer intelligente funktioner via Beoplay App. Nu har du mulighed for at vågne op til dine favoritsange, start din playliste, eller tilpas din musik med en one-touch-connect-knap via Beoplay App. En let berøring på din Beolit 17, sætter musikken på snooze.

I EN KVALITET FOR SIG

Håndværket bag Beolit 17 er uovertruffen; anodiseret aluminium i kombination med robust polymer, en stabil gummibakke på højttalerens top til dine mobile enheder og en rem i det bedste kernelæder gør det muligt for Beolit 17 at modstå dagligdagens strabadser.

BÆRBAR POWER

Beolit 17 er designet til at passe ind i ethvert hjem – og ethvert rum. Læderremmen i kernelæder gør det let at transportere Beolit 17 rundt i hjemmet. Adaptive Power Management-teknologi giver op til 24 timers uafbrudt afspilningstid på en enkelt batteriopladning – så du kan høre musik døgnet rundt. Og skulle du få brug for en genopladning…

HURTIG OG INTELLIGENT OPLADNING

Takket være USB-C-stikket på Beolit 17 kan du altid holde musikken kørende. En intelligent oplader på 45 W maksimerer opladningshastigheden for din Beolit 17 og andre USB-C-opladere, du bruger sammen med den.

Få finanseret dit køb

Få finansiering i 10, 20, 30 eller 40 mdr. helt uden renter og gebyrer.

Udfyld din låneansøgning og godkend med NemID, for sikker og hurtig registrering.