Beosound Balance

Trådløs intelligent højttaler

En trådløs højttaler med dynamiske akustiske egenskaber, der er designet til at stå op mod væggen på en hylde eller et sidebord. Imponerende lyd i forhold til størrelsen.

DKK 15.000 
Farver:

Ring til os

Highlights Tekniske specifikationer

Beosound Balance er en trådløs højttaler med en avanceret lydplatform, der er udviklet til at levere en kraftfuld, dynamisk og dog sofistikeret lydoplevelse til større stuer.

 

Ud over at være en fuldt udstyret højttaler, der understøtter trådløs streaming, multiroom-funktionalitet, Google Assistant og aktiv rumkompensation (ARC), er Beosound Balance det første produkt, der bringer retningsbestemt lyd til Flexible Living-højttalerkategorien – teknologi, der stammer fra udviklingen af vores Beolab-højttalere.

 

Beosound Balance er designet til designbevidste forbrugere, der foretrækker en højttaler, som passer til indretningen. En højttaler, der ikke optager værdifuld gulvplads i hjemmet. Placering op mod en mur er ideel til optimale lytteoplevelser, uanset om det er lyd, der fylder hele rummet, eller en mere fokuseret lytteoplevelse.

 

Beosound Balance er inspireret af produkter indenfor boligindretning, og brugen af bløde, eksklusive materialer som naturligt massivt egetræ, vævet frontstof og præcisionsfremstillede aluminiumskomponenter er en manifestation af den perfekte balance mellem elegant, imødekommende skønhed og uspoleret, ren lyd.

Få finanseret dit køb

Få finansiering i 10, 20, 30 eller 40 mdr. helt uden renter og gebyrer.

Udfyld din låneansøgning og godkend med NemID, for sikker og hurtig registrering.