Beoplay Portal

Trådløse gaminghovedtelefoner

DKK 3.749 
Farver:

Ring til os

Highlights Tekniske specifikationer

BEOPLAY PORTAL  
Trådløse gaminghovedtelefoner

Kom op på et højere gamingniveau med præcisionslyd, adaptiv ANC, en innovativ mikrofon med beamforming-teknologi og langvarig komfort.

Udviklet til gaming. Designet til livet.

Beoplay Portal er kraftfulde, komfortable hovedtelefoner, der er designet til at passe harmonisk ind i dit liv – uanset om du gamer, lytter til musik eller taler i telefon. Opret trådløs forbindelse til din PC for at chatte, interagere og lytte til musik på arbejdet, besvar opkald på din telefon, og fordyb dig derefter i et spændende spil med problemfri Xbox-tilslutning, når det er tid til at slappe af.

AVANCERET MIKROFONTEKNOLOGI
Mundtlig kommunikation

Kommuniker tydeligt med vores innovative virtuelle boom-arm. En række mikrofoner forstærker din stemme, mens baggrundsstøj filtreres fra, så du både opnår fuldstændig bevægelsesfrihed og talegengivelse i høj kvalitet. Hurtig adgang til at slå lyden fra gør det nemt at skifte mellem tilstande, så du altid har fuld kontrol.

VÆR I NUET
Medrivende lyd

Beoplay Portals fyldige lydoplevelse giver dig alle de detaljer og nuancer, der gør dit spil levende. Ud over den finindstilling, der er udført af Bang & Olufsens dygtige lydingeniører, har Beoplay Portal Dolby Atmos til hovedtelefoner, hvilket skaber en enestående, medrivende rumlig lyd (til Xbox og Windows 10).

KOMFORT I MINIMALISME

Designet til forlænget slid og vejer kun 282 g for en let og behagelig pasform. Memory foam, åndbare materialer og kæbeunderstøttede ørepuder forbedrer akustik og komfort. Hovedbåndet har innovativ offset polstring for at lette trykket.

DESIGNET TIL XBOX LIMITED SERIES
Portal designet f Xbox.png
Øjeblikkelig tilslutning

Beoplay Portal er designet i samarbejde med Xbox som en del af det unikke Limited Series-tilbehør og kan nemt tilsluttes til din Xbox, så du straks kan gå i gang med at spille. Med indbygget lossless, trådløs 2,4 GHz-tilslutning, der er fuldstændig stabil, kan du lade dig rive med af spillet og nyde den præcise og kraftfulde Bang & Olufsen lyd.

SKRÆDDERSY DIN SPILOPLEVELSE
APP

Bang & Olufsen appen indeholder originale funktioner, der giver dig mulighed for at skabe den ultimative spiloplevelse. Foretag EQ-justeringer med bevægelsesaktiveret betjening, nyd både gaming og musik via Dual Modes, eller skab en bedre stemmebalance, når du bruger mikrofonen, med Own Voice-teknologi. Vælg den rigtige opsætning til din session, uanset om det er en spændingsfyldt solomission i dit computerspil eller en hyggelig fodboldkamp med vennerne.

FA_SANTANDER_CONSUMER_BANK_CV_NEG_RGB.jpg

Få finanseret dit køb

Vi tilbyder lavrente finansiering af køb over 7000,- og helt op til 90.000,- Tast beløb og produkt ind, for at se dine muligheder.