Bang & Olufsen produkter

Skønhed i hver detalje. Giv dit hjem et Bang & Olufsen tv. Skabt med omhu og finjusteret til at udfordre din virkelighedssans.

BEOVISION ECLIPSE

Det nye BeoVision Eclipse skaber en helt ny TV-oplevelse ved at kombinere smukke OLED 4K-billeder med verdens bedste lyd. Dette smukke TV fås i henholdsvis 55″ og 65″.

Musiksystemer

Kunstnerisk akustik. Siden 1925 er Bang & Olufsen blevet synonym med akustisk perfektion. Selv i dag calibrerers alle højttalermodeller i hånden.

BEOSOUND LEVEL

Uovertruffen lyd i smukt skandinavisk design

BEOSOUND BALANCE

Trådløs intelligent højttaler

En trådløs højttaler med dynamiske akustiske egenskaber, der er designet til at stå op mod væggen på en hylde eller et sidebord. Imponerende lyd i forhold til størrelsen.

BEOSOUND STAGE

En kraftfuld Soundbar, der giver Bang & Olufsen lyd til dit TV.

BEOSOUND EDGE

Byd velkommen til Beosound Edge

BEOSOUND 1

Bærbar trådløs højttaler med indbygget Google Assistant. Fremstillet i aluminium og designet til 360-graders lydoplevelser.

BEOSOUND 2

Fyld rummet med musik, og lad Google Assistant* gøre dit hjem mere intelligent og elegant.

BEOSOUND SHAPE

BeoSound Shape er et vægmonteret trådløst højttalersystem til design bevidste musikelskere

BEOSOUND CORE

Få del i den ikoniske Bang & Olufsen lyd – den er kun en enkelt berøring væk.

Højtalere

Kunstnerisk akustik. Siden 1925 er Bang & Olufsen blevet synonym med akustisk perfektion. Selv i dag calibrerers alle højttalermodeller i hånden.

BEOLAB 90

BeoLab 90 er så intelligent udtænkt, så gennemført konstrueret og så præcist tunet, at den til hver en tid vil give dig den ultimative lydoplevelse. Aldrig har lyd stået skarpere. Præcision i lydoplevelsen er essensen af BeoLab 90.

BEOLAB 50

BeoLab 50 er en avanceret højttaler, der blander avanceret lydteknologi med elegant æstetisk og omhyggeligt håndværk. Skræddersyet til alle de måder, du nyder lyd i dit hjem: til koncentreret musiklytning, uforglemmelige fester og storslåede biografoplevelser.

BEOLAB 18

Enestående håndværk og fuldendt lyd. BeoLab 18 er kulminationen på akustisk perfektion, som har kendetegnet Bang & Olufsen siden 1925.

BEOLAB 19

En trådløs subwoofer med smukke og markante linjer, og en imponererende solid råstyrke, som kan levere uovertruffen præcis bas.

Controller

BEOREMOTE ONE

Det kræver blot én enkelt berøring på en af de tre ’My Buttons’ at vende tilbage til en specifik musiktjeneste eller tænde for højttalerne i en individuel opsætning.

Beolink Multiroom

BEOLINK MULTIROOM

Spil forskellig musik i forskellige rum. Eller spil den samme musik i hele dit hjem.